Programmet er klart

Programmet til Overflate 2017 er klart og du finner det ved å trykke her. Årets program inneholder både plenum- og parallell sesjoner og foredragsholdere fra inn- og utland er klar til å gi deg faglig påfyll.

Workshop om passiv brann- og eksplosjons beskyttelse.

Brann- og eksplosjonslastene som er angitt som grunnlag for design og kvalifisering av systemer, må være realistiske. Verifikasjon av systemytelse gjennom simulering og testing må også være realistisk for å sikre at kritiske barrierer…

Fra turbulent marked til muligheter

Planleggingen av Overflate 2017 er i full gang, og programarbeidet for årets konferanse er i godt gjenge. Nytt av året er at konferansen skal søke å tiltrekke seg engelskspråklige deltakere. Vi ønsker å få flere utenlandske foredragsholdere…

Overflate 2016 er over

Stor oppslutning med 309 deltakere, over 50 foredragsholdere, 34 utstillere og mange gode og viktige møteplasser. Årets konferanse ble en suksess på alle måter, med gode tilbakemeldinger fra alle type deltakere.

Workshop sammen med Statoil

Det ble en vellykket Workshop hos Statoil. Mange gode diskusjoner, tanker og ideer ble arbeidet med. Her er et filmklipp fra samlingen:

Programkomite

En spent gjeng før årets konferanse. Les mer om medlemmene her: Programkomite