workshop_topp

 

I samarbeid med Statoil, ønsker NKF Bergen å vie den tradisjonelle workshopen, som finner sted dagen før konferansen, til innovasjon og innovasjonsprosesser.

Vi har også fått med oss andre sentrale aktører til å bidra til at vi får en konstruktiv dag der vi får høre om behovet for innovasjon, hvordan innovasjons­prosesser bør gjennomføres og hvilke erfaringer andre innovatører har gjort seg. Vi håper at dagen bidrar til at de som har tanker og ideer om nye løsninger, får inspirasjon, kontakter og hjelp til å arbeide videre.

program

 

I tidligere workshoper har fokusert på isolering. Det vil også være en del av temaet på innovasjonsdagen i år. Et av de største korrosjonsproblemene vi har i offshore- og prosessindustrien er korrosjon under isolasjon (KUI). Korrosjon under isolasjon reduserer sikkerheten i anleggene, og det er svært kostbart å vedlike­holde isolert utstyr. Derfor vil vi i workshopen bruke korrosjon under isolasjon som en utfordring der vi trenger innovasjon og nye løsninger. Derfor er alle som har ideer, interesse, meninger  eller kompetanse innen området, enten du er arbeidssøker eller ansatt, velkomne til å være med på innovasjonsworkshopen.

NKF Bergen vil kunne bruke stipend ordning for å støtte en god ide eller et godt initiativ som kommer fram i workshopen. Det er ikke meningen at de som har gode ideer skal gi dem vederlagsfritt til andre. Vi ønsker derimot å bidra til at ideer og forslag skal få en mulighet til å bearbeides  videre  i en god innovasjonsprosess der man også  kan samarbeide med andre. Etter workshop vil Statoil i tillegg utlyse en innovasjons konkurranse innen f.eks. CUI hvor vinner kan motta både midler og prosjekttilgang.

Les mer om Statoil sin statning på innovasjon og deres stipender og ordninger her: link

Klikk her for påmelding til workshop, konferanse eller en av delene (angi ditt valg under deltakerkategorier): PÅMELDINGSSKJEMA

 

skjermbilde-2016-10-28-kl-13-17-15